Over ons

GroenedakenBollenstreek is het initiatief van Michiel Janssen en Dirk Roosendaal die in de gemeente Leiden (GroenedakenLeiden) vele bewoners, VVE’s, bedrijven en instellingen met hun subsidieaanvraag hebben geholpen.

Michiel Janssen zorgt voor coördinatie van activiteiten, de communicatiemiddelen en het opstellen en uitvoeren van subsidieaanvragen. De groendaken worden aangelegd door groendak-aannemer Dirk Roosendaal van Universal Greenfields uit Katwijk.


Michiel Janssen

Ik begeleid veranderprocessen in de samenleving en in de publieke sector, als zzp-er (BuroCocon) en als adviseur van De Beuk Organisatieadvies.

Ik streef naar een duurzame samenleving waarin inwoners én bedrijven eigen verantwoordelijkheid nemen. Daarom heb ik, als maatschappelijk verantwoord ondernemer, het initiatief genomen voor GroenedakenLeiden en nu ook GroenedakenLeidschendamVoorburg. Ik zet mij in om een golf aan groene daken in gemeenten in Zuid Holland te realiseren.

06 53 89 66 20

www.burococon.nl

Dirk Roosendaal

Al ruim 15 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren. Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met ‘groene daken’ en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen. Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.

06 242 727 17

www.universalgreenfields.nl


portretMichiel

portretDirk